Kattavat suunnittelupalvelut

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi toteutamme asiakaskohtaisen tarvekartoituksen, logosuunnittelun, tuotteiden ja pakkausten yksilöinnin sekä toimitussuunnittelun. Näin varmistamme aina kokonaisvaltaisesti laadukkaan ja kustannustehokkaan toimituksen.

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Haluamme tarjota aina oikean ratkaisun asiakkaan kulloiseenkin tilanteeseen. Tutustumme asiakkaaseen, kartoitamme yhdessä tarpeet sekä rakennamme sen pohjalta kokonaisuuden.

Logosuunnittelu

Logo on yrityksen tärkein ulkoinen tunnus, koska se luo asiakkaalle mielikuvan yrityksestä sekä kertoo monesti yrityksen nimen lisäksi mm. toimialan tai arvoja. Pitkäikäisyytensä takia on tärkeää, että se suunnitellaan huolella ja ammattitaidolla.
Logoa käytetään mm. yrityksen markkinointimateriaaleissa ja esimerkiksi liikelahjojen ja yritystekstiilien yksilöinnissä.

Yksilöinti vahvistaa mielikuvaa

Tuotteiden ja pakkausten yksilöinnillä kohdistetaan tuotteen loppukäyttäjän huomio brändiin. Sen tehtävänä on vahvistaa haluttua mielikuvaa ja tukea näin osaltaan yrityksen markkinointiviestintää.
Teemme tuotteiden ja pakkausten yksilöinnin kokonaispalveluna suunnittelusta toteutukseen jossa menetelmiä ovat mm. brodeeraus, silkkipaino, tulostus ja kaiverrus tuotteista sekä materiaaleista riippuen.

Toimitussuunnittelulla kustannustehokkuutta

Monesti asiakkaallemme on tärkeää, että tuotteita on käytössä riittävästi juuri silloin, kun niitä tarvitaan, mutta koko tilausta on tarpeetonta varastoida kerralla. Näissä tilanteissa on järkevää tehdä erikseen suunnitelma toimituksesta niin, että asiakas saa tilauksensa pienempinä erinä erikseen sovituin ehdoin.

Kaikkiin ilmoitettuihin hintoihin lisätään alv. 24%

Markkinointi Jari Nummela

Ratakaari 7, Kauttua

Puh. 050 569 8314 

jari@mjn.fi  

Avoinna torstaisin 10-17 tai sopimuksen mukaan.

Tilaa uutiskirjeemme